Société Nationale d'Horticulture de France

Paris - France

Date: 2018

Client: Société Nationale d'Horticulture de France

Net area: 1297 m² SHON

Cost: M€ HT

Mission: invited competition entry

Réhabilitation des surfaces de bureaux et d’accueil du public de la Société Nationale d’Horticulture de France. Le projet consiste à requalifier les espaces intérieurs, dont le hall d’accueil, un auditorium de 188 places, les espaces de bureaux, ainsi que la façade principale et la cour.

The refurbishment of headquarters of the Société Nationale d’Horticulture de France, a seven-storey multi-use building located in central Paris. The project aims to give the SNHF a completely new identity through theuse of a green façade, complete redesign of entry and circulation spaces, including the floor plates, 180 seat auditorium and parking in the building (c.1975).